lördag 28 februari 2009

Längtans vilda fågel får vänta...


Längtans vilda fågel passerar fortfarande högt uppe i skyn, för långt bort för att nå, tillräckligt nära för att göra sig påmind. Igår var jag dock hemma hos mamma och hjälpte henne med diverse saker, var chaufför och körde henne till olika ställen så hon kunde genomföra sina uppgifter. Hon var först på bra humör, men det vände illa kvickt tyvärr, så man fick försöka stänga öronen. Men det är inte så lätt att stänga öronen för dom man tycker mest om...

Som tur var fick man slappna av lite med en viss Bagge från dalsland och kolla på Australia, en kärleks/drama/krigs film som var sevärd. Och den var inte heller sådär övergullig film... en bra handling och det hände hela tiden något, så trots att den var lång så kändes det inte outhärdligt att sitta så länge. Så jag kan rekommendera den till dom som är intresserade av en kväll framför bioduken.

Nu, efter årsmötet för ITF-sektionen är det dags att vända blickarna in i böckernas värld. En arbetande myra igen, och längtans fågel är ett minne blott...men ändå finns den där. Den finns i väntan på bättre tider. Den finns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar