måndag 13 maj 2013

Nystart i bloggen!

Nu kände jag för att istället starta upp denna gamla bloggen. Får se om det håller i sig eller inte, men värt ett försök! Nu när man jobbar har man definitivt inte lika mycket tid som när man pluggade så det är en utmaning att försöka hitta tid att både blogga och allt det vardagliga. Men vem vet, kanske det finns ett behov av att skriva av sig lite!

Mest inspiration i dagarna har jag av min fantastiska sötnos Zaartje. Hon har utvecklats något så enormt på sistonde! Mycket tackvare mina tränare inom sina olika discipliner, men mest närvarande har nu Sanna varit. Hon har lyckats vända myntet helt och hållet för oss i ridningen och nu börjar småsaker lossna en efter en och varje pass går det framåt. Vi har till och med lyckats hoppa!

Sedan har vi testat ett läderbett från http://freehorse.no/ som Zaartje verkligen gillar. Om inte annat så ser hon söt ut i den med ;)

Så nu gäller det att fortsätta i denna positiva banan och fortsätta utvecklas tillsammans! Vem vet vart vi hamnar tillslut? Ingen aning, men kul ska vi ha på vägen i alla fall!

"All our dreams can be true, if we have the courage to pursue them!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar